Trainen bij de Atletiek Academie Zwolle. 

 

Wil jij anders trainen dan je nu doet en meer gericht en aansluitend op jouw ambities? 

Ben jij een meerkamper(ster) of specialist in één of meerdere onderdelen en gaan jouw ambities verder dan jouw huidige trainingssituatie klan bieden? Bij de Atletiek Academie Zwolle bieden we deze mogelijkheid wel! Na een kennismakingsgesprek volgt een proeftraining, daarna maken we een plan voor een bepaalde proef periode. Deze procedure is belangrijk! Wij willen jou met kwaliteit begeleiden, dat betekend dat de inzet van twee kanten moet komen om de kwaliteit en de  doelstellingen te kunnen behalen.  Zie jij het nog zitten na het lezen van bovensdtassande text? Meld je dan aan.

 

Speciaal voor C en D junioren (11/12 jaar en 13/14 jaar) starten we met een trainingsgroep voor ambitieuze atleten.

Wil jij meer leren over de technische onderdelen en jouw eigen vaardigheden verbeteren? 

Je gaat trainen met een ervaren trainer en volgt een programma van de Atletiek Academie Zwolle. Iedere training staan er twee onderdelen op het programma volgens een vast schema. Zo krijgen alle technische onderdelen even veel aandacht en ontwikkel jij je zo breed mogelijk. Stap voor stap verbeter jij jezelf en haal je meer plezier en voldoening uit jouw training voorbereidend op de wedstrijden. Wij vinden het wel belangrijk dat je wedstrijd georiënteerd bent.  De trainingen zijn op woensdag en vrijdagmiddag van 16:00 - 17:30 uur.

Lijkt het je leuk? Meld je dan aan en ontvang meer informatie of stuur een bericht dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.