Atletische vorming voor atleten en spelsporters

De basis van veel sporten zijn terug te vinden in atletiek. Dan hebben we het over de algemene fysieke vaardigheden (Basic Movement Skills). De bekende CLUKS (voor de meeste trainers wel bekend) coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht, snelheid zullen moeten worden aangereikt in verschillende samenstellingen om te komen tot het domein atletische vorming.

Vanuit de opleiding ASM Instructeur Advanced is het plan ontstaan om deze inspirerende kennis en oefenvormen te gebruiken voor het trainen van spelsporters. Met atletische vorming komen wij bij de basketballers, volleyballers, hockeyspelers en voetballers op locatie.

Dan gaan we jullie algemene fysieke vaardigheden verder ontwikkelen met atletische vorming waar tijdens de reguliere training weinig of geen ruimte voor is. In overleg met de trainer/coach van het team bepalen we de doelstelling en de periode die we nodig hebben.

 

Heb je interesse dat we bij jullie langskomen voor een kennismaking of heb je nog andere vragen? Vul onderstaand formulier in en dan spreken we elkaar snel!