Sotra Indoor 15 januari

Gepubliceerd op 19 januari 2023 om 14:48

Zondag 15 januari stonden de atleten in de arena van het Omnisport centrum in Apeldoorn. Wederom een schitterend meetmoment in voorbereiding op de komende Nederlandse kampioenschappen. 

De dag werd begonnen door onze jongste atlete Fay Prins bij de MJC en zij liep een schitterend persoonlijk record! Van de 11.22 sec van vorige week maakte zij 10.99 sec. Daar was zij begrijpelijk heel blij mee!

Maud Brouwer zat in de eerste serie bij de MJB U16 en opende de series met een verdienstelijke 9.07 sec. Maud was heel duidelijk en gaf zelf aan dat het sneller moest en ook kon.  Ze nam het mee naar de warming up voor de finale later die dag.

Daarna starte Sophie Blom in de derde serie bij de MJB U16 op de 60mHorden en zij had een leerzame race.  Na de evaluatie is duidelijk geworden wat zij mee kan nemen richting de volgende wedstrijden. 

Bij de JJA U20 stonden Luuk van der Maaten en Melchior Treffers klaar voor de start. Na de voorbereiding in de catacomben waren zij beide gebrand op scherpe tijden.  Dezelfde serie, andere baan, vergelijkbare drive, andere uitkomst dit keer. Luuk starte als een speer en voor hij het doorhad was daar de eerste horden al. Miste een pas tussen horden één en twee en daar eindigde deze race. Melchior liep naar de winst in deze serie met een prachtig persoonlijk record: 08.09sec

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.