Nieuwe Team samenstelling

Gepubliceerd op 13 oktober 2023 om 11:40

We hebben het seizoen afgesloten met het team van afgelopen jaar door een leuke masterclass Golf op de Driving Range bij Golfclub Zwolle.

En waar het seizoen sluit start deze week ook weer het nieuwe seizoen waarbij de samenstelling is veranderd ten opzichte van afgelopen seizoen. We hebben afscheid genomen van Jaydee Broersma en Melchior Treffers. Jaydee gaat haar middag programma voortzetten in Utrecht en bij Athlos in Harderwijk en Melchior gaat zijn senioren traject starten bij de meerkamp selectie van Ingmar Vos op Papendal. We zijn op beide ontzettend trots en hopen dat zij de volgende stap in hun carriere gaan maken in de nieuwe situatie.  Daarbij benoemen we graag dat Melchior de eerste atleet is die een volwaardig programma heeft doorlopen in de combinatie tussen het CSE Topsport Academie Nederland en de Atletiek Academie Zwolle. Op 12 jarige leeftijd kwam hij naar Zwolle en volgde zijn Voortgezet onderwijs bij het Centre for Sports and Education, daarna bij Landstede Sport en Bewegen behaalde bij zijn MBO diploma en tijdens deze periode ontwikkelde hij al zijn meerkamp vaardigheden en fysieke ontwikkeling tijdens het ochtend en middag programma. Hij is daarmee ambasadeur voor de Atletiek opleiding van het CSE Topspport Academie Nederland en de Atletiek Academie Zwolle.

We ontvangen met dezelfde trots een nieuwe atlete in Zwolle voor de meerkamp. Haar naam is Dorine van Leeuwen uit Ede. Zij studeerd PMT aan de Hogeschool Windesheim en zal komend seizoen in het blauw aan de start verschijnen tijdens de wedstrijden. We wensen Dorine veel succes tijdens de trainingen. (nieuwe foto's volgen later)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.