13e PEC INDOOR was een succes!

Gepubliceerd op 30 januari 2023 om 20:50

Zaterdagochtend 28 januari begon de dag vroeg met een vol programma voor de hele dag! Met bijna iedereen aan de start met twee of drie onderdelen was het een schitterende voorbereiding op de komende Nederlandse Kampioenschappen.  

Jill liep in de series een schitterende 9.00 op de 60m horden en zette daarmee een vierde dagtijd neer. Goede scherpte voor de komende twee weken. Met kogelstoten duwde zij de kogel op 9.77m waar ze graag over de 10m had gewild. Een goede doelstelling voor komend outdoorseizoen. Tijdens haar derde onderdeel het verspringen was het direct raak in de eerste poging met 5.23m. 

Jaydee was gebrand op het verspringen na de teleurstelling van de week ervoor. En zij deed waar ze voor kwam! 5.07m in de eerste poging, top!

Luuk van der Maaten wist de kogel een flinke dreun te geven en met een afstand van 11.43m was dat een persoonlijk record. Dit deed hij ook bij het polsstokhoogspringen en scherpte zijn record aan van 4.00m naar 4.11m. Dat beloofd wat voor volgende week tijdens de meerkamp!

Melchior koos ervoor om alleen te gaan polsstokhoogspringen  en te gaan kogelstoten ivm een groot gat in het programma. Een prima  en weloverwogen keuze, zo kon hij polsstokhoogspringen naar 4.61m en kogelstoten naar 14.84m.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.